Tänkte att det var dags att äntligen få till en sida där jag visar upp alla tårtor jag gör. Jag tror jag fått med nästan alla iaf, jag jagar bilder på några tårtor ännu. Nyaste tårtan överst. Kom nu ihåg att jag är helt och hållet en glad amatör när det gäller tårtor!


Anneli och Thomas bröllopstårta. Den är fylld med hallonmousse och vit chokladganache.Fredriks två 30-års tårtor. Båda är fyllda med hallonmousse och dumleganache.


Luciatårtan. Fylld med blåbärsmousse och chokladganache med daimcrisp (tror jag att det var).


1:a adventstårta. En rätt annorlunda adventstårta :) Fylld med dumleganach och hallonmousse.


Fredriks och min pappas farsdagstårta. Fylld med chokladganache och päronmousse. Mitt första och inte så lyckade försök till en tvåvåningstårta (innan jag visste hur man gör). Alex sa att det skulle vara bilar på så det fick bli en racertårta :)


Halloweentårta. Jag är inte jättekonstnärlig jag vet. Det här är farfars tårta, han hade gått bort bara några dagar innan, tänker på honom varenda gång jag ser den. Mitt första försök med sugarpaste. Tror den är fylld med dumleganache och hallonmousse.


Thomas hade tagit körkort och det skulle såklart firas med en tårta! Ratten är gjord i choklad och är en exakt kopia (haha, nåja så exakt är den inte) av en SAAB-ratt. Har för mig att den är fylld med tobleroneganache och hallonmousse.


Timmies födelsedagstårta. Den är fylld med dumleganach och hallonmousse. Locket och flarnen runt om är av mörk och vit choklad.


Bellas födelsedagstårta om jag inte minns fel, gjorde en exakt likadan till midsommar också. Fylld med dumleganache och hallonmousse tror jag det var...